Tips!

Här är lite nyttiga tips som är väldigt enkla att följa:

Ät alltid frukost. Se till att få i dig något inom 30-60 minuter efter att du vaknat. Det sätter igång förbränningen och gör att du blir mindre hungrig under dagen. En gemensam nämnare bland många överviktiga är att de slarvar med frukosten.

Se upp med flytande kalorier. Juicer och smoothies kan verka nyttiga, men innehåller ofta mycket dolt socker. Satsa på vatten, kaffe och te. Vill du dricka juice så pressa den helst själv.


Ät regelbundet. För att hålla förbränningen på topp bör du äta ungefär var tredje timme. Då undviker du att blodsockret sjunker och du blir sötsugen. Du bör aldrig bli vrålhungrig men aldrig heller proppmätt.

Drick ett stort glas vatten några minuter innan varje måltid. Studier har visat att det gör att du stoppar i dig färre kalorier. Att dricka vatten mycket vatten är för övrigt a och o när det gäller att hålla formen. Många gånger tror vi att vi är hungriga när vi i själva verket är törstiga.


Nu ska jag iväg till gymmet och köra lite indoorwalking! Alltid bra att
kolla på en sån här bild innan (Y)


Kommentarer
Postat av: ida

underbart att se att du är aktiv i bloggen tjejen! du har redan mycket fin kropp men klart man strävar ju alltid åt något mer! :)

2011-01-14 @ 18:06:23
URL: http://idacongiu.blogg.se/
Postat av: Erika

Eller så kollar du bara på dig själv i spegeln innan du sticker iväg och tränar. Då inser du att du redan har en fin kropp och kan skippa träningen! ;)

2011-01-15 @ 12:53:00
URL: http://erikaskyttaee.blogg.se/
Postat av: josefin

Haha erika kunde inte sagt det bättre, totally indeed :):)

2011-01-25 @ 17:00:01
URL: http://josefinlarsen.blogg.se/
Postat av: Sandra - KAN FIXA DIN BLOGG DESIGN GRATIS

hih, träna kan ju vara skönt :P

2011-01-25 @ 17:34:45
URL: http://twinblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0